Angela_

Mijn naam is Angela Burhenne en ik ben 48 jaar. Als verpleegkundige op de Dagverpleging ontmoet ik iedere dag nieuwe patiënten. Het liefste zie ik dat iedere patiënt aan het einde van de dag, tevreden naar huis gaat. Daar ga ik voor.

Ik kreeg als kind zo’n wit dokterskoffertje met een rood kruis aan de buitenkant. Mijn familie en vriendinnetjes werden meteen aan allerlei onderzoeken onderworpen met een stethoscoop en een hamertje. Waar nodig werd een pleister geplakt. Voor mij stond toen al vast dat ik ‘zuster’ zou worden. Op de middelbare school kreeg ik het advies om de verkoopbranche in te gaan. Want ook dat zit in mijn bloed. Toen ik 15 werd, besloot ik om toch de opleiding tot verpleegkundige te volgen. In de zorg ‘verkoop’ ik ook iets, maar dan op een ander vlak: uitleg, zorg, een luisterend oor en goede service. Deze manier van ‘verkopen’ bevalt me uitstekend!