Penny

Mijn naam is Penny Peters en ik ben 38 jaar. Ik zorg graag voor mensen. Daar krijg ik energie van en dat maakt me blij. Van kleins af aan wilde ik al werken in de zorg. Na mijn verpleegkundige opleiding heb ik gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige op de Dialyse afdeling.

In juni 2019 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan op de Endoscopieafdeling. Binnen Zuyderland zijn er genoeg mogelijkheden als je als verpleegkundige toe bent aan een nieuwe uitdaging en die heb ik aangegrepen. Je leert nieuwe mensen kennen, blijft alert en je hebt de mogelijkheid je kennis te verbreden.

Het voelt erg goed om patiënten die gespannen zijn voor een behandeling of onderzoek gerust te stellen. Ik neem de patiënt altijd serieus en biedt graag een luisterend oor. In mijn werk past ook humor. Het voelt goed om iemand die het moeilijk heeft, toch even te laten lachen. Ik vind het helemaal te gek als de patiënten tevreden naar huis gaan, terwijl ik besef dat ze meestal voor iets vervelends naar het ziekenhuis zijn gekomen. Daar doe ik het voor.