Zuyderland Wie wij zijn

Zuyderland is de grootste werkgever èn het grootste medisch centrum van Limburg. In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijk hulp staan onze gemotiveerde medewerkers elke dag klaar om patiënten en cliënten zelf de regie over hun leven te laten behouden. Door innovatief te zijn, probeert Zuyderland tevens iedere dag te optimaliseren. In vertrouwde handen, vanaf de geboorte tot in de laatste levensfase.


Zuyderland Medisch Centrum
Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis Zuyderland Medisch Centrum, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen) en buitenlocaties in Brunssum, Kerkrade en Echt, op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd. Als opleidingsziekenhuis vinden wij kennisoverdracht van groot belang. We investeren in verdere specialisatie en moderne medische apparatuur en lopen graag voorop bij innovaties in de zorg. Als één van de 26 Samenwerkende Topklinische (opleidings)Ziekenhuizen is Zuyderland Medisch Centrum landelijk koploper met 12 erkende topklinische functies.

Zuyderland Zorgcentra
Wij stellen de cliënt in staat zo veel mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Zuyderland GGZ
Binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) van Zuyderland Medisch Centrum werken multidisciplinaire teams samen om de beste zorg te leveren aan mensen in alle leeftijdsgroepen die te maken hebben met psychische klachten en aandoeningen. De diverse teams van Zuyderland GGz bieden zorg op verschillende locaties van Zuyderland zowel in de Westelijke Mijnstreek als in Parkstad en ook bij cliënten thuis.

Zuyderland MSB
Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland zijn vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst van Zuyderland Medisch Centrum verenigd. De circa 400 medisch specialisten hebben zich samengevoegd in vakgroepen. Zuyderland is als één van de 26 Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) landelijk koploper met 12 erkende topklinische functies en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Zuyderland Huishoudelijke Hulp
Zuyderland Huishoudelijke Hulp biedt professionele ondersteuning aan mensen die (tijdelijk) hulp bij het huishouden nodig hebben, bijvoorbeeld als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap. De kracht van Zuyderland Huishoudelijke Hulp schuilt in een minstens zo belangrijke functie: signalering. Medewerkers van Zuyderland Huishoudelijke Hulp zijn getraind in het opmerken van bijvoorbeeld vergeetachtigheid, lichamelijke gebreken of andere oorzaken die u belemmeren bij het huishouden.

Zuyderland Thuiszorg
Zuyderland Thuiszorg staat garant voor kwalitatief goede verzorging, verpleging en begeleiding van cliënten met kleine, grote, simpele en complexe zorgvraagstukken. De 600 medewerkers leveren tijdelijke of langdurige zorg aan huis en maken het, samen met mantelzorgers, voor cliënten mogelijk zo lang en comfortabel als het kan in hun vertrouwde thuisomgeving te blijven wonen.

 

 

 

Waarom voor ons kiezen?

Grootste werkgever
van Limburg

Een ziekenhuis op meerdere locaties, acht zorgcentra met buitenlocaties, twee hospices, revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Carrière
mogelijkheden

Gezien de grootte van Zuyderland zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Aantrekkelijke werkomgeving

Een dynamische en innovatieve werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s.

Belangrijke
zorgaanbieder

Zuyderland is met een 7,9 één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlands markt .

Maak kennis met onze recruiters

Angeline Heijnen

Angeline Heijnen

Aandachtsgebied: ziekenhuis waaronder GGZ en Medisch Specialistisch Bedrijf
ma, wo, do: 08.00-14.30 uur

Cindy de Bruijni

Cindy de Bruijni

Aandachtsgebied: ziekenhuis
oneven weken: di, wo, do, vr : 08.30-17.00 uur
ma in even weken

Brigitte Quaedvlieg

Brigitte Quaedvlieg

Aandachtsgebied: ziekenhuis
ma, di, do, vrij: 08.30-17.00 uur
wo: 08:30 - 12.30 uur

Anke Slenter

Anke Slenter

Aandachtsgebied: ziekenhuis
ma, do, vrij: 08.30-17.00 uur

Eduard Heutmekers

Eduard Heutmekers

Aandachtsgebied: ziekenhuis
ma, di, do, vrij: 08.00-16.30 uur

Patsy Westphal

Patsy Westphal

Aandachtsgebied: ziekenhuis
ma, do: 08.45-14.15 uur
di: 08.45-16.30 uur
vrij: 08:45 - 13.15 uur

Jamie van Doremalen

Jamie van Doremalen

Aandachtsgebied: zorgcentra

Ellis Op den Kamp

Ellis Op den Kamp

Aandachtsgebied: zorgcentra
ma, di, do, vrij: 8.00 – 15.30 uur

Sylvia Selder

Sylvia Selder

Aandachtsgebied: zorgcentra
ma, wo, do, vrij: 08.45- 17.15 uur

Ellen Ensink

Ellen Ensink

Adviseur P&O Zuyderland Thuiszorg en adviseur Zuyderland Huishoudelijke Hulp

Michelle van Oosterhout

Michelle van Oosterhout

Adviseur P&O Zuyderland Thuiszorg en adviseur Zuyderland Huishoudelijke Hulp
ma,di,wo,vrij
do in oneven weken

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?