Werken in de Flexpool iets voor jou?

Een baan met betekenis voor een ander. 

Waar wil jij flexibel werken?

Bij Zuyderland krijg je de kans om te verkennen welke richting het beste bij jou past. Met opties zoals werken in de flexpool binnen ons Medisch Centrum, de Thuiszorg, of in een van onze Zorgcentra, is er voor ieder wat wils.

De veelzijdige helden van het Zuyderland

Flexpool Medisch Centrum 

Niet alleen staat dit team bekend om zijn flexibiliteit en veelzijdige inzetbaarheid, maar recentelijk hebben ze ook een eigen feestcommissie opgericht die leuke activiteiten organiseert. Ga jij deel uitmaken van dit Allround team?

Wat houdt de Flexpool in het Medisch Centrum eigenlijk in? Ons Flexpool team legt het zelf uit:

Flexibel werken
in het ziekenhuis

Flexpool - Zuyderland Medische Centrum

In onze Flexpools werkt een dynamische groep zorgprofessionals die essentieel zijn voor de continuïteit van zorg. Of het nu gaat om het opvangen van verlof of ziekte, jij kunt een cruciale rol spelen, of het nu voor een korte of langere periode is. Dit geeft jou de perfecte gelegenheid om de diverse facetten van Zuyderland te verkennen en te ontdekken waar jouw passie ligt.

Daarnaast is het mooie dat je flexibel kunt zijn in je inzetbaarheid, zodat het perfect te combineren is met een studie, stage of ander werk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en solliciteer meteen!

Geen ervaring?

Wij zijn ons ervan bewust dat je wellicht nog geen ervaring hebt binnen een ziekenhuisomgeving, maar maak je geen zorgen, wij staan klaar om je volledig in te werken.

We hebben een uitgebreid inwerktraject opgesteld om je vertrouwd te maken met de dynamiek en hectiek van onze diverse verpleegafdelingen. Op deze manier krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen, waarbij je in aanraking komt met het echte klinisch redeneren en het uitvoeren van verschillende verpleegtechnische handelingen.

Parttime werken?

Wil jij nog meer flexibiliteit in je werk als verpleegkundige? Ga als parttime verpleegkundige aan de slag!

Bij onze flexpool werken we samen om jouw diensten af te stemmen op jouw beschikbaarheid en voorkeurswerkdagen. 

Bepaal zelf hoeveel je werkt in verschillende periodes, waardoor je de balans tussen werk en privé optimaal kunt bewaken. 

Kortom, neem de controle in handen en combineer werk en privé op jouw manier! Bekijk de vaature hieronder!


Verpleegkundige

Als verpleegkundige ben jij vast op zoek naar uitdagende kansen en een dynamische omgeving. Bij ons vind je precies dat! 

Werkzaam op diverse afdelingen - van snijdende tot beschouwende - binnen ons Verpleegcentrum, zal je een breed scala aan ziektebeelden tegenkomen. 

Ontdek de veelzijdigheid van het verpleegkundig vak terwijl je Zuyderland beter leert kennen en een waardevol netwerk van collega's opbouwt. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Bekijk de vacature hieronder!

Medewerker zorg

Wil jij een belangrijke rol spelen in de zorg en ondersteuning van patiënten? 

Als medewerker in de zorg verricht je niet alleen voedingszorg en huishoudelijke taken, maar assisteer je ook bij eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Je werkt nauw samen met ervaren verpleegkundigen en krijgt de kans om waardevolle zorgervaring op te doen en je kennis te verbreden. 

Klinkt dit als een uitdaging die jou aanspreekt? Bekijk de vacature hieronder!

Heb je vragen over de Flexpool Medisch Centrum?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze coördinator.

Stuur een mailtje

Flexibel werken
in een zorgcentrum

Flexpool - Zuyderland Zorgcentra

Een rooster dat nauwlettend jouw voorkeuren en beschikbaarheid volgt, is een van de voordelen van werken in de Flexpool van Zuyderland Zorgcentra!

Met locaties in Sittard-GeleenBeekSteinBorn en Echt-Susteren kun je dicht bij huis aan de slag.

In de Flexpool krijg je als zorgprofessional de kans om in korte tijd diverse ervaring op te doen - een baan vol variatie! Je leert niet alleen onze organisatie beter kennen, maar ook jezelf, wat bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en solliciteer meteen!

Helpende/verzorgende zorgcentra

Als Flexpool medewerker bij een Zuyderland zorgcentrum heb je de mogelijkheid om je voorkeuren aan te geven voor het aantal gewenste werkuren, locatie, diensten (dag/avond/nacht) en werkdagen.

Als medewerker in de Flexpool draag je bij aan het welzijn van onze cliënten door hen te ondersteunen het maximale uit het leven te halen. Je voert hierbij de passende taken en verantwoordelijkheden uit, afgestemd op je functie.

Zuyderland heeft 18 zorglocaties verspreid over Sittard, Geleen, Beek, Stein, Born, Echt en Susteren. Of je nu in de bruisende stadscentra of in de rustige buitenwijken woont, er is altijd wel een zorglocatie bij jou in de buurt!

Bekijk de gehele vacature hieronder en solliciteer snel!

 Rollen en functies

De Flexpool Zorgcentra kent verschillende functies: Verzorgende IG, Verzorgende 2, Verpleegkundige en Zorg assistente 1Uiteraard zit er per functie een verschil in werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Afhankelijk van jouw zorgopleiding word je op een van bovenstaande functies ingezet.

 Contractvorm

In een persoonlijk gesprek kunnen we samen kijken welke contractvorm het best bij je past en je informeren over de voorwaarden van elk contract.

Uren per week 
Hierbij word je elke 4 maanden aan een afdeling gekoppeld ter vervanging van een zieke medewerker of zwangerschapsverlof. Je mag hierbij iets ruimer wensen kenbaar maken als een medewerker die vast op een afdeling werkt.

Jaaruren
Hierbij geef je aan wanneer en welke tijden je kunt werken. Vervolgens koppelen we je beschikbaarheid aan een vraag van de afdeling en krijg je een bevestiging waar je gaat werken. Je werkt naar aangegeven voorkeur maar wordt op diverse afdelingen ingezet. 


 Persoonlijke ontwikkeling

Door te werken in deze flexpool kun je je goed oriënteren en veel ervaring opdoen. Er zijn ook diverse opleidingsmogelijkheden. Volg je al een opleiding in de zorg? Wij bieden dan ook weekend/vakantiebanen in de zorg. Ideaal om naast je studie extra ervaring in de zorg op te doen. 

Heb je vragen over de Flexpool Zorgcentra?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze coördinator.

Stuur een mailtje

Flexibel werken

bij de cliënt thuis

Flexpool - Zuyderland Thuiszorg

Binnen Zuyderland Thuiszorg werkt een grote groep Flexpool medewerkers. 

Deze groep werkt overstijgend in onze wijken in de verschillende regio’s (Sittard, Geleen/Schinnen, Born/Susteren en Stein/Beek). 

Onze Flexpool medewerkers zijn hard nodig om samen met de medewerkers van de wijkteams continuïteit van zorg, verpleging en begeleiding te bieden voor onze cliënten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en solliciteer meteen!

Verzorgende/verpleegkundige Thuiszorg

Ben je op zoek naar een (bij)baan waar je de controle hebt over je eigen planning, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je werkt en wanneer je vrij bent? Of ben je een student in de zorg en wil je graag alvast werkervaring opdoen binnen je vakgebied?

Dan is een positie in de Flexpool van Zuyderland Thuiszorg iets voor jou!

Afhankelijk van je diploma en/of opleiding word je ingezet in een passende functie: Verzorgende B, C, IG of Verpleegkundige. Natuurlijk verschillen de taken en verantwoordelijkheden per functie. Je wordt ingezet op een van bovengenoemde functies op basis van je zorgopleiding.

 Rollen en functies

Verzorgende B, C, IG of verpleegkundige. Uiteraard zit er per functie een verschil in werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Afhankelijk van jouw zorgopleiding word je op een van bovenstaande functies ingezet.


 Bepaal je eigen rooster

Je schrijft jezelf in op diensten of geeft je beschikbaarheid door, zodat wij je kunnen inplannen op openstaande routes. De arbeidsduur is in overleg bespreekbaar.

Ochtend: tussen 7.00 – 13.00 uur
Middag: tussen 13.00 – 18.00 uur
Avond: tussen 18.00 – 23.00 uur


 Persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden een uitgebreid en persoonlijk inwerktraject door ervaren werkbegeleiders. Verder word je via een digitale leeromgeving alsook passende trainingen gerelateerd aan jouw functie in de praktijk getoetst. Ideaal dus om extra ervaring in de zorg op te doen naast jouw studie.

Heb je vragen over de Flexpool Thuiszorg?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze coördinator.

Stuur een mailtje

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie
 


Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruitment afdeling.