Over ons

Welkom bij Zuyderland!

Zuyderland is de grootste werkgever èn het grootste medisch centrum van Limburg. In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, hospices, thuiszorg en thuishulp staan onze gemotiveerde medewerkers elke dag klaar om patiënten en cliënten zelf de regie over hun leven te laten behouden. Door innovatief te zijn, probeert Zuyderland tevens iedere dag te optimaliseren. In vertrouwde handen, vanaf de geboorte tot in de laatste levensfase.

Bedrijfsonderdelen


Meer informatie


Werken en leren bij Zuyderland

Carrièreontwikkeling bij Zuyderland

In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, jeugd-gezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijk hulp staan onze gemotiveerde medewerkers elke dag klaar.

Meer informatie

Stage- en afstudeermogelijkheden

Zuyderland biedt diverse mogelijkheden om stage te lopen en zo praktijkervaring op te doen. In Zuyderland streven we naar een goed leerklimaat voor medewerkers en stagiairs.

Meer informatie

Zuyderland Academie

Zuyderland Academie is de plaats waar alle opleidingsactiviteiten van het topklinisch opleidingsziekenhuis samen komen, maar Zuyderland is meer dan een opleidings-ziekenhuis.


Meer informatie

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie