Wat wij bieden


Aantrekkelijke werkomgeving

Zuyderland is de grootste werkgever van Limburg en één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Een dynamische en innovatieve werkomgeving, met enthousiaste en gedreven collega's. Geen  dag is hetzelfde!

Doorgroeimogelijkheden

Wij stimuleren onze medewerkers om door te groeien. Naast andere bedrijfsonderdelen van Zuyderland, hebben we een topklinisch ziekenhuis op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (grotere carrièremogelijkheden).

Behoud en verbreden van kennis en expertise

Zuyderland biedt ruime mogelijkheden tot diverse opleidingen en cursussen om jouw vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en/of uit te breiden.
Vanwege de diversiteit van onze verschillende bedrijfsonderdelen is het mogelijk om jou ruime ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden

Het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA/MKS) is beschikbaar voor alle medewerkers die een arbeidsovereenkomst hebben met Zuyderland. Het meerkeuzesysteem biedt de mogelijkheid een persoonlijk arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. MKA is eigenlijk een wissel- of ruilsysteem, waarbij geld en tijd bronnen zijn die ingezet kunnen worden voor andere bestemmingen. Je kunt je arbeidsvoorwaarden laten aansluiten bij je persoonlijke situatie door te schuiven met vrije tijd en geld. Je bepaalt zelf wat voor jou belangrijk is: extra besteedbaar inkomen of extra verlof. Deelname aan MKA is vrijwillig.

Een collectieve inkomensverzekering bij arbeidsongeschiktheid

Zuyderland biedt haar medewerkers een Collectieve Inkomensverzekering bij Arbeidsongeschiktheid aan.  Hiermee is het inkomen bij arbeidsongeschiktheid beter beschermd en heb je de zekerheid dat je inkomen bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ten minste 70% van het laatstverdiende inkomen blijft.

Een collectieve ziektekostenregeling bij IZZ en CZ

Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. Als medewerker in dienst bij Zuyderland krijg je naast korting ook een werkgeversbijdrage op het Zorg voor de Zorg-totaalpakket. 

Bij CZ kunnen medewerkers van Zuyderland en eventuele gezinsleden vanaf 1 januari 2016 profiteren
van speciale afspraken zoals premiekortingen en extra vergoedingen op de zorgverzekering. Op
www.cz.nl/zuyderland kan je zelf naar de mogelijkheden kijken.

Vakantiegeld en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering

Bij Zuyderland ontvang je elk jaar vakantiegeld en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering. De hoogte van het vakantiegeld en de eindejaarsuitkering is afhankelijk van de CAO.