SollicitatieprocedureIn 3 stappen naar een nieuwe baan bij Zuyderland:

1. De sollicitatie

Je solliciteert via deze website bij Zuyderland. Zoek de vacature die bij je past en klik op de button ‘solliciteren’. Je komt vervolgens in het sollicitatieformulier waar jij vervolgens jouw CV en motivatie kunt toevoegen. Staat er voor jou geen geschikte vacature op onze website? Geen paniek!  Onze vacaturewebsite wordt elke dag vernieuwd!

2. Beoordeling/Procedure

Nadat de uiterste sollicitatiedatum is verstreken gaan wij de sollicitaties zorgvuldig bekijken. Zijn er binnen Zuyderland voorrangskandidaten die in aanmerking komen, dan hebben zij voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten. Indien er geen geschikte interne kandidaten zijn, wordt jouw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling genomen. Op basis van jouw motivatie en cv  bepalen wij wie wordt uitgenodigd  voor een selectiegesprek. Tijdens het gesprek krijg je de mogelijkheid om onze organisatie te leren kennen en  uiteraard zijn we ook benieuwd wie jij bent!

3. Het arbeidsvoorwaardengesprek

Ben jij de juiste persoon op de juiste plek? Dan word je door de afdeling P&O uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw arbeidsvoorwaarden en salaris besproken. Ben je akkoord met ons contractvoorstel? Dan verwelkomen wij jou graag als onze collega bij Zuyderland!