Informatie voor nieuwe medewerkers


Welkom nieuwe Zuyderlander!

Hieronder vind je een heleboel informatie die nuttig is voor een vlotte start bij Zuyderland! Daarnaast hebben we een folder voor je, waar alle belangrijke zaken nog een keer in samengevat worden! 

Regelingen

Voor de administratieve afhandeling van jouw indiensttreding vragen we onderstaande regelingen aandachtig door te lezen.

Mobiliteit

MKA (extra reiskosten vergoeding)

Gedragscode

Ziekteverzuimreglement

CAO's 

Collectiviteitskortingen CZ

Je hebt geen inlogcodes nodig voor de speciale Zuyderland website van CZ: www.cz.nl/zuyderland. Op deze website wordt namelijk gevraagd bij welk bedrijfsonderdeel je werkzaam bent. Het collectiviteitnummer wordt achter de schermen opgehaald.

Het is wel mogelijk dat naar het collectiviteitnummer gevraagd wordt wanneer je met de klantenservice van CZ belt. In dat geval zie je in onderstaande tabel de collectiviteitnummers:

Stichting Zuyderland Medisch Centrum (inclusief GGz)

003104109

Zuyderland Huishoudelijke Hulp BV

003416550

Zuyderland Jeugdgezondheidszorg BV

004818253

Zuyderland Thuiszorg BV

003416704

Zuyderland Zorgcentra BV

004819144

MSB Zuyderland

005571928

Beknopte handleiding Mijn Youforce

Klik hier om een beknopte handleiding te openen voor het gebruik van Mijn Youforce

Overige instructies met betrekking tot het gebruik van Mijn Youforce vind je op Zuydernet, op de Over Mijn Youforce pagina.

Belgische medewerkers

Woon je in Belgiƫ en kom je bij Zuyderland werken, dan gelden er een aantal bijzondere regels. Deze hebben betrekking op jouw belastingen, ziektekostenverzekering en werkloosheid.