Medisch Centrum

Werken bij Zuyderland Medisch Centrum

Bij Zuyderland Medisch Centrum spannen we ons elke dag in om onze patiënten de beste zorg te leveren. Dat doen we zowel op onze twee hoofdlocaties (Sittard-Geleen & Heerlen) als op onze drie buitenlocaties (Brunssum, Kerkrade & Echt). Als STZ*-gecertificeerd ziekenhuis met maar liefst 12 erkende topklinische functies, leveren wij steeds excellente en innovatieve zorg op hoog niveau en zijn daarin koploper in Nederland. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een patiënt zich zo thuis mogelijk tijdens een behandeling. Patiëntvriendelijkheid en gastvrijheid dragen wij dan ook hoog in het vaandel. 

Als Zuyderlander draag jij jouw steentje bij aan de beste zorg, zo thuis mogelijk. Dat kan zowel in de directe patiëntenzorg zijn, als in één van onze talrijke ondersteunende en/of staffuncties zijn. 

*STZ = Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit?

Waarom werken bij Zuyderland?

Bij Zuyderland schenken we aandacht aan onze medewerkers. Vier goede redenen om bij ons te komen werken.

Aantrekkelijke werkomgeving

Doorgroei mogelijkheden

Behoud en verbreden van kennis en expertise

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden

Meer over ons

Groeien bij Zuyderland

Binnen Zuyderland vinden we het belangrijk om in onze medewerkers te investeren. Zodat jij elke dag met plezier naar je werk komt, jezelf kunt ontwikkelen en jouw expertise kunt bijschaven. 

Op die manier kunnen wij met een gerust hart zeggen dat onze werknemers graag bij ons werken én dat we samen elke dag de beste zorg leveren aan onze patiënten en cliënten.

1

Sollicitatie

Geïnteresseerd in een vacature? Solliciteer dan via het formulier op de website. In het formulier vragen wij alle informatie die we nodig hebben om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Zorg er voor dat de ingevulde informatie correct is, op die manier kunnen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk verwerken! 

2

Beoordeling / Procedure

Wij hebben je sollicitatie ontvangen en nemen deze in behandeling. Onze recruiters verwerken alle binnengekomen sollicitaties en beoordelen welke kandidaten het beste aansluiten bij het gezochte profiel. Als jouw profiel aansluit bij de vacature, dan nodigen we je uit voor een selectiegesprek!

3

Selectiegesprek

Jouw profiel sloot aan bij onze vacature en dus ben je uitgenodigd voor een selectiegesprek. In het selectiegesprek spreek je met één van onze recruiters en/of jouw toekomstige leidinggevende. Vaak zijn er meerdere kandidaten die worden uitgenodigd voor een selectiegesprek. De kandidaat die het beste past bij de vacature, het gezochte profiel en de organisatie, krijgt de baan aangeboden!

4

Arbeidsvoorwaardengesprek

Uit de kandidaten die op selectiegesprek zijn geweest, hebben we jou geselecteerd! Je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hier bespreken we jouw loon, jouw eventuele keuzes in ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden en andere praktische en administratieve zaken.  Zo maken we jouw contract zo snel mogelijk en correct in orde. 

5

Handtekening. Welkom!

Gefeliciteerd! Je hebt jouw contract getekend en begint binnenkort aan jouw officiële eerste dag als Zuyderlander! Welkom!

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie