Carrièreontwikkeling

Carrièreontwikkeling binnen Zuyderland

Binnen Zuyderland vinden we het belangrijk om in onze medewerkers te investeren. Zodat jij elke dag met plezier naar je werk komt, jezelf kunt ontwikkelen en jouw expertise kunt bijschaven. Soms heb je daarbij behoefte aan professionele begeleiding.

Om jou te ondersteunen bij het maken van bewuste en weloverwogen loopbaankeuzes heeft Zuyderland een Loopbaancentrum. Hier werken ervaren consulenten, die samen met jou kijken naar mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen in jouw carrièrepad. Daarnaast worden, eventueel aan de hand van zelfassessments, jouw persoonlijkheid, waarden en talenten in kaart gebracht. Deze inzichten vertalen we vervolgens naar haalbare loopbaanrichtingen en functies.

Het Loopbaancentrum kan je op verschillende manieren ondersteunen bij het in kaart brengen van je competenties en mogelijkheden, het onderzoeken van diverse loopbaanrichtingen en het aanleren van vaardigheden om je wensen in de praktijk te realiseren. Het Loopbaancentrum reikt je geen kant-en-klare oplossingen aan. De verantwoordelijkheid voor het vormgeven van je eigen loopbaan wordt benadrukt. Waar mogelijk wordt gestimuleerd in gesprek te gaan en afspraken te maken met je manager.

Het Loopbaancentrum kan op een aantal manieren ondersteuning bieden:

  • in een kennismakingsgesprek bespreken hoe je het best een antwoord kunt vinden op je loopbaanvraag;
  • het aanbieden van een gratis loopbaancheck, 1 keer in de 5 jaar;
  • het aanbieden van maatwerktrajecten in overleg met je leidinggevende;
  • trainingen/workshops.

Waarom werken bij Zuyderland?

Bij Zuyderland schenken we aandacht aan onze medewerkers. Vier goede redenen om bij ons te komen werken.

Aantrekkelijke werkomgeving

Doorgroei mogelijkheden

Behoud en verbreden van kennis en expertise

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden

Meer over ons

Groeien bij Zuyderland

Binnen Zuyderland vinden we het belangrijk om in onze medewerkers te investeren. Zodat jij elke dag met plezier naar je werk komt, jezelf kunt ontwikkelen en jouw expertise kunt bijschaven. 

Op die manier kunnen wij met een gerust hart zeggen dat onze werknemers graag bij ons werken én dat we samen elke dag de beste zorg leveren aan onze patiënten en cliënten.

Werken en leren bij Zuyderland

Carrièreontwikkeling bij Zuyderland

In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, jeugd-gezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijk hulp staan onze gemotiveerde medewerkers elke dag klaar.

Meer informatie

Stage- en afstudeermogelijkheden

Zuyderland biedt diverse mogelijkheden om stage te lopen en zo praktijkervaring op te doen. In Zuyderland streven we naar een goed leerklimaat voor medewerkers en stagiairs.

Meer informatie

Zuyderland Academie

Zuyderland Academie is de plaats waar alle opleidingsactiviteiten van het topklinisch opleidingsziekenhuis samen komen, maar Zuyderland is meer dan een opleidings-ziekenhuis.


Meer informatie

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie