Vakantiewerk bij Zuyderland

Jouw kans om te schitteren!

Waar wil je werken?


Ben je op zoek naar een betekenisvolle ervaring tijdens je vakantie? Zoek niet verder! 

Bij Zuyderland bieden we jou de kans om deel uit te maken van ons gepassioneerde team in de zorg. Of je nu een zorgdiploma hebt of niet, we verwelkomen iedereen die een positieve impact wil hebben op het leven van anderen. Bij Zuyderland hebben we verschillende mogelijkheden voor vakantiekrachten in onze ziekenhuizen, zorgcentra, thuishulp en thuiszorg. Of je nu wilt helpen in de directe patiëntenzorg, ondersteuning bieden aan onze medewerkers, of bijdragen aan een warme en gastvrije omgeving, er is altijd een plek voor jou bij Zuyderland.

Werken in een zorgcentrum

Welkom bij Zuyderland Zorgcentra - dé plek waar zorg en betrokkenheid samenkomen! Ben jij op zoek naar een zinvolle en leerzame vakantiebaan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Zuyderland Zorgcentra is op zoek naar enthousiaste vakantiehulpen, of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, of een zorgstudent in opleiding bent. 

Met maar liefst 18 zorglocaties verspreid over de regio, is er altijd wel een zorglocatie bij jou in de buurt. Ontdek de waardevolle ervaring die werken in de zorg tijdens je vakantie kan bieden en draag bij aan het welzijn van onze bewoners. Word deel van ons toegewijde team en maak deze zomer extra bijzonder voor zowel jezelf als anderen!

Waarom werken in een Zorgcentrum?

 Een aantrekkelijk salaris.

 Altijd vakantiewerk bij jou in de buurt. 

 Inzetbaarheid op basis van jouw wensen en beschikbaarheid. 

 Waardevolle werkervaring bij de grootste werkgever van Limburg.

Werken bij de cliënt thuis

Zuyderland Thuiszorg
Ben jij een scholier of student van minstens 17 jaar oud en heb je minimaal een overgangsbewijs naar de 2e helft van het 2e leerjaar Verzorgende IG, MBO Verpleegkunde, HBO Verpleegkunde of Geneeskunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Breng jouw opgedane kennis in de praktijk en ga aan de slag bij Zuyderland Thuiszorg.

Zuyderland Thuishulp

Of je nu een zorgdiploma op zak hebt, nog in opleiding bent, of zelfs geen zorggerelateerd diploma hebt, als je een passie hebt voor de zorg, dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Zet elke dag een stapje extra voor het welzijn van de cliënt en ga aan de slag bij Zuyderland Thuishulp! Je ondersteunt graag onze cliënten thuis met huishoudelijke taken. Daarnaast ben je een luisterend oor, maakt gemakkelijk een praatje en – zeer belangrijk – je signaleert. 

Zuyderland Thuishulp zoekt nieuwe vakantiekrachten in de volgende gemeenten: Beek, Beekdaelen, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Maastricht, Nieuwstadt, Sittard-Geleen, Stein, Vaals & Valkenburg. Wij zorgen dat je zo dicht mogelijk bij huis wordt ingepland.

Waarom werken bij de cliënt thuis?

 Een aantrekkelijk salaris.

 Flexibele werktijden en locaties. 

 Opleidingen en workshops voor jouw ontwikkeling.

 Ruimte voor zelfstandig werken, met ondersteuning indien nodig.


Wat bieden we jou bij de Thuishulp?


Leeftijd

Salaris per uur

Uitbetaling
incl. vakantie-uren

17 jaar

€ 11,61

€ 13,08

18 jaar

€ 11,61

€ 13,08

19 jaar

€ 11,84

€ 13,36

20 jaar

€ 11,84

€ 13,36

21 jaar en ouder

€ 13,27

€ 14,95